Olika spelbolag online

Det finns idag ett brett utbud på spelbolag, inte bara från Svenska Spel som länge var ensam aktör för betting och vadslagning. Idag kan du vända dig till internet för att få de aktuella odds, live betting, sportbonusar och mycket annat – detta i en helt exklusiv miljö. Alla bettingsajter på nätet har sitt egna stuk och är alla olika, de erbjuder varierande förmåner och olika sporter att satsa pengar på. Däremot finns det en gemensam nämnare, vilket är att du som andelsspelare ska få den bästa tänkbara upplevelsen. Läs mer nedan om de bästa spelbolag online!

Vad är ett online spelbolag?

Ett spelbolag online är ett ställe där du kan spela på sport, ta del av speltips och högaktuella ligor som du kan satsa pengar på. Trots denna gemensamma nämnare kommer du alltid att kunna ta del av varierande utbud, bonusar och spelmiljö. Det här är en fördel för dig, även om bettingsidorna kan skapa en djungel och det beror på att du verkligen kan vara kräsen med vad du ska bli erbjuden. Låt dig inte nöjas med en liten bettingbonus på nätet eller ett kasst odds på din favoritmatch, utan jämför olika spelbolag på internet för att verkligen se vart du har den bästa chansen att bli vinnare på sport online.

Med detta sagt kommer du att kunna spela hur mycket som helst, eftersom det finns enormt många olika sportsidor som erbjuder odds och betting, kan du även hoppa mellan alla dessa för att få bästa odds online. Det kan låta bra men man ska alltid komma ihåg att spela ansvarsfullt på nätet. Av största vikt ska du se över ditt spelande och se det endast som en hobby, inte en livsavgörande, då kan du vara illa ute. Om du känner att du behöver vinna tillbaka pengar eller att du spelar på betting i smyg, då behöver du söka dig till en organisation som ger hjälp för beroende och spelmissbruk. Detta är för din egna skull och det är 100 % ok att söka hjälp, sätta gränser och alltid vara med på konsekvenserna.

Spela ansvarsfullt på bra bettingsajter, några som vi ger en kort recension om nedan:

Paddy Power

Just Paddy Powers är ett brittiskt spelbolag, vars odds är typiskt från Storbritannien som skrivs ut med bråkdelar och inte decimaltal som vi är vana vid för svenska bettingsajter. Utbudet tillåter dig spela på sporter som Fotboll, Häst kapplöpning, NFL, NBA och mycket mer inklusive utvalda ligor. Dessa långtids odds som just på ovanstående ligor men också Premier Leauge, Champions Leauge och världsmästerskap. Paddy Powers är en bra sida med stor utbud där du kan spela på allt ifrån Schack till Politik till populära golf.

Nordic Bet

Du har säkert hört talas om Nordic Bet, nordens största bettingbolag och det är här som andelsspelare trivs bäst. Du kan spela på en rad olika sporter utan problem som Amerikansk fotboll, Boxning och Dart. Nätbettingsidan har även Cykel, Futsal och Snooker som alternativ för betting online, något som ger dig ett komplett utbud även med de mest populära spelalternativen. Det som gör Nordic Bet så bra som dem är, beror på att du kan ändra oddsformat det vill säga decimaler eller brittiska odds, du kan spela live betting av högsta kvalité och det går även att spela på odds i mobilen.

Betsafe

Är det något online bettingsajt som är bra på att erbjuda bonusar och förmåner till sina spelare, är det Betsafe. Oddssidan vill att du ska kunna spela mer gratis och få en skönare upplevelse på det sättet. Även om det är fokus på bettingbonusar behöver du inte vara orolig att det kommer saknas spelalternativ här. Bläddra istället på genom Fotboll, Basket, Criket, Formel 1 och mycket mer. Live odds är också en självklarhet!

bet365

I centrum står Mikeal Persbrandt och den gröna layout som visar på att du kan spela på bra odds året runt här. Under 365 dagar kan du ta del av allt som man bara kan tänka sig här och det inkluderar allt från Thailändsk tennis, Rugby, Surfing, Ishockey och mycket mer. Det är en komplett spelsida som inte bara erbjuder betting utan också Casino som slots, Poker, Vegas-spel och Bingo.

William Hill

En klassisk oddssida är William Hill, ännu ett brittiskt spelbolag men som erbjuder anpassade odds i decimalform. Direkt kan du spela på live odds, något som direkt tickar uppåt med bättre spelodds efter att matchen ändrar sig och speltips på svenska är mycket vanliga. Här kan du både spela på de mest populära matcherna men också läsa mer om sporter, lag och annat intressant för den bästa betting upplevelsen.